maandag 8 april 2013

Het aftellen

Crook en Bobby met Monty.


En er wordt niet alleen bij ons afgeteld. Bij ons is het weemoedig maar bij de mensen waar Crook en Bobby worden verwacht, is het gevoel juist andersom. Op deze foto is Bobby Monty nog aan het slopen. Monty woont al niet meer bij ons dus hij moet zich 'behelpen' met de andere katten. En dat lukt prima. Belle, het vriendinnetje van Crook, en Jewel en Lexie én zelfs mama Shabanou zijn wel voor een renspelletje of knuffelsessie te porren. 
Omdat er zo op ze gewacht wordt, mag er natuurlijk niets mis gaan maar laat Bobby vanavond de gekookte koolvisfilet niet willen eten. Ook de opgeleukte versie wilde hij niet. Crook wel. Het is me wel vaker opgevallen dat beide katertjes niet echt gek op deze vis (Alaska) zijn.Tot overmaat van ramp spuugde Bobby het hapje Hill's AD (heb ik altijd in huis voor onraad op het maagdarmgebied). Gelukkig speelde hij wel zoals het hoort en de Carnibest voor de nacht ging er weer als vanouds in. Crook at ook weer enthousiast mee maar die heb ik niet de hele tijd laten dooreten want anders ploft zijn buikje.Voordat de laatste drie kittens (ook Belle) verhuizen herhaal ik nog een keer de ontworming met Milbemax.


                                                 Kan een kitten braver poseren? Dit is Bobby.

Belle en Bobby


Deze en de foto's hierboven zijn van Bobby.
Een rijtje foto's van Crook. Hij is veel lichter dan Bobby.


Met papa Jack.


Weer zo'n beeldschone fotobewerking van Jannie.

De oren van Monty worden voordat hij op reis gaat, nog eens goed gewassen.

                                     Toen Bobby met Monty klaar was, nam Crook het dus over.


Belle verhuist a.s. vrijdag samen met Crook naar Amsterdam. Zo fijn wanneer kittens die samen op zijn gegroeid samen blijven. Nu is Crook nog kleiner dan Belle maar gezien zijn oudere broer Kimo zal hij later als volwassen kat groter dan Belle zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten