woensdag 13 februari 2013

De sleeppartij

De kleintjes hebben wel een avontuur beleefd! Moeder Shabanou besloot op een nacht dat zij toch met haar kittens in de slaapkamer wilde bivakkeren... Om dat te kunnen doen heeft ze haar meer dan 500 gram wegende kittens over verschillende hekjes waaronder die op de trap moeten slepen. We mogen dankbaar zijn dat dit goed is afgelopen.
Ik heb de kittens ook graag 's nachts bij me maar als het moedertje dat niet wil, dan stopt alles. Tresca wilde dit bijv. per se niet. En Shabanou dus wel. Gelukkig gaat ze wel akkoord met het overdag beneden zijn en zo krijgt haar nestje ook nog eens de meest optimale socialisering.

De twee jongemannekes worden in hoog tempo fotogenieker. Kan ook niet anders met zulke prachtige ouders. Probleem was alleen dat ik niet zo'n goede fotograaf ben. Maar de volhouder wint en de laatste foto's kunnen er best mee door.
Nemo heeft een grotere wereld ontdekt,

Nelsons eerste stapje uit het rennetje.

NemoDe foto's hieronder zijn van vandaag. Hun ontwormingspilletje is kennelijk niet verkeerd op hun maagjes gevallen. Ik heb ermee gewacht totdat ze royaal over de 500 gram waren maar deze heertjes groeien zo goed, zonder enige hulp van mij, willen ze niet, dat ze al bijna 600 gram wegen.

Nelson, de donkerste.


Nemo, de lichtste.Nemo als circusacrobaat.Geen opmerkingen:

Een reactie posten